top of page
Referanser - Terapihjelp.no

Mann 28 år

​Jeg opplevde å leve et slitsomt liv fylt med stress, prestasjonsjag og dårlig søvn. Å begynne i terapi ble en av mine beste beslutninger. Jeg har fått støtte til å håndtere livets utfordringer og hjelp til å finne meg selv. Jeg er veldig takknemlig for at jeg nå har fått nye perspektiver på det meste i livet. Det kjennes fantastisk å kunne leve livet i større grad slik jeg egentlig vil. 

Uttalelser fra noen klienter

Mann 69 år

Etter at min kone døde av kreft ble livet svært vanskelig. Etter en tid følte jeg behov for å få snakke med noen profesjonelle.
På anbefaling fant jeg frem til Erik Hovden. Han "grep" tak i meg og vi hadde mange fine samtaler. Hans måte å samhandle med meg på fikk meg til å sette ord på mine følelser og hjelpe meg videre. Der har vært til uvurderlig hjelp. Jeg er svært takknemlig for god denne gode hjelpen.

Par, 44 og 47 år

Etter mange års ekteskap kom vi en vanskelig situasjon og vi bestemte oss for å forsøke å gå i parterapi, selv om vi var skeptiske til det. Vi ble anbefalt Elisabeth og Erik i Terapihjelp. På en varm og tillitsfull måte hjalp de oss til å komme igjennom krisen. De utfordret og støttet oss slik at vi på en god måte fikk snakket sammen om det som var vanskelig, også om det som vi aldri hadde snakket om. Gjennom parterapien fikk vi fikk nye perspektiver. Vi ble bedre til å kommunisere med hverandre og vi fikk håndtert den vanskelige situasjonen og flere andre områder som var vanskelige for oss. Dette har vært til stor hjelp for oss i vårt samliv og vi vil absolutt anbefale Elisabeth og Erik i terapihjelp.

Dame 42 år

Jeg var i utgangspunktet skeptisk til terapi (som «flink pike» skal jeg klare meg selv). Jeg ble anbefalt Erik & Elisabeth som parterapeuter og senere tok jeg kontakt med Erik i forbindelse med en tøff jobbsituasjon. Erik så meg som et menneske og han har en varm og ærlig tilnærming. Sammen med dette og en lang erfaring gjorde at jeg umiddelbart fikk tillitt til Erik. Gjennom gode samtaler ble jeg utfordret samtidig som jeg fikk "rom" for å reflektere, Jeg opplevde at vi sammen utviklet verktøy jeg kunne benytte for å takle situasjonene jeg var i. Disse verktøyene har vært til stor hjelp og de er viktige redskaper for meg, som jeg benytter i mange ulike situasjoner.  

bottom of page