top of page
Coaching - Terapihjelp.no

Coaching

​Er du i endring eller har du personlige utfordringer, privat eller på jobb? Da kan en coach være nyttig for deg.

​Terapihjelp har i mer enn 20 års erfaring med å levere coachingtjenester til privatpersoner, ledere og medarbeidere.


Coaching er en prosess som støtter og utfordrer deg i din utvikling som leder eller som medarbeider. Coaching forholdet kan støtte og utfordre deg til å bli mer oppmerksom på egen adferd og hva du trenger for å få til den endringen som du ønsker. Metoden vår hjelper deg med å arbeide med det som er viktig for deg, her og nå. Ved å støtte og utfordre deg kan du få brukt dine evner til å velge din egen atferd slik at du oppnår dine mål.

 

Som gestaltorientert coach er vi relasjonsorienterte. I coachingsamtalen legger vi vekt på forholdet mellom deg og meg så vel som relasjoner i organisasjonen din.

Teama for coaching kan for eksempel være: Kommunikasjonsproblemer, konflikter, mobbing på arbeidsplassen, store endringer på jobben, mistet jobben, prestasjonsangst, egen motivasjon eller støtte til ansatte som mangler motivasjon, oppnå personlige eller faglige mål, ressursproblemer, strategiske beslutninger, etc.

Konfidensialitet og kvalitetssikring                                                            
Erik Hovden er GPO (Gestalt Praktiserende i Organisasjoner) akkreditert coach og han følger www.gpo.no/personvern/GPOs standarder og etiske retningslinjer. 

bottom of page