top of page
iStock-Fyr Verdens Ende.jpg

Om informasjonskapsler

Informasjonskapsel policy

Terapihjelp sin nettside bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse, samt samle informasjon om interesser og bruksmønstre. Tidvis brukes eksempelvis denne informasjonen til analyseformål, og å vise annonser som er relevante for deg.

 

​​Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små tekstfiler med informasjon, som et nettsted kan sende til dinnettleser. Denne filen kan lagres på enheten som et anonymt merke. Det vil si at merket gjør enheten identifiserbar, men den identifiserer ikke deg.​Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

 

Informasjonskapslene på siden vår kan deles inn i noen kategorier:

 

Ytelsesinformasjonskapsler

Vi bruker Ytelsesinformasjonskapsler til å analysere hvordan besøkende manøvrerer seg på nettsiden og til å monitorere hvordan nettsiden presterer. Dette tillater oss å identifisere problemer og raskt fikse dem. For eksempel kan vi bruke ytelsesinformasjonskapsler til å holde oversikt over hvilke sider som er mest populære. Vi kan også bruke dem til å linke til andre sider som vi tror du kan være interessert i, basert på sidene du har besøkt.

Funksjonalitetskapsler

Vi bruker funksjonalitetskapsler til å huske dine preferanser. For eksempel for å huske endringer du har gjort i dine innstillinger. Vi kan også bruke disse til å tilby deg andre tjenester, som muligheten til å se videoklipp på vår side.Reklame og sporingskapslerVi kan bruke disse til å vise deg relevante annonser, tjenester og tilbud. For eksempel kan du se en coaching-annonse på en annen side dersom du viser interesse for selvutvikling og veiledning.

 

Endre kapslene i din nettleser

I nettleseren din har du mulighet til å slå av de fleste informasjonskapsler,men det er viktig at du da er klar over at det vil påvirke brukeropplevelsen. Ved å slå av informasjonskapsler vil ikke nettsiden fungere slik som forventet.

bottom of page